Marte Meo terapeut som weekend kursus 2016.

I starten af 2016 udbyder Dansk Marte Meo Center terapeut uddannelse i weekenden, det foregår i Vodskov. Tilmelding via mail eller telefon.

 

e-mail: jb@dmmc.dk

tlf: +4561387187

 

Marte Meo Terapeut uddannelsen

Formålet med uddannelsen er at kvalificere den professionelles kompetencer i forhold til at kunne observere, analysere, vurdere, evaluere og formidle en udviklingsstøttende kontakt. Marte meo handler om kontakt, og uddannelsen kvalificerer til en specialiseret viden og konkrete færdigheder til at arbejde med kontakt på alle niveauer og indenfor alle målgrupper.

Marte Meo betyder ved egen kraft og refererer til det nye spædbarnsparadigme, som med afsæt i forskningsbaseret empiri markant har dokumenteret, at mennesket er født dybt socialt og kommunikation er vor livsform. Det betyder, at kvaliteten af den kontakt mennesker tilbydes, får afgørende indflydelse på den enkeltes udvikling, læring, trivsel og livskvalitet.

Den studerende får ligeledes kompetencer til at give video-feed-back, også kaldet tilbagemelding til praksis med fokus på det, der lykkes i samspillet. Tilbagemeldingen er baseret på en mestringsorienteret tilgang.

Uddannelsen er et intensivt forløb, der kvalificerer både den studerende og praksis. Både kollegaer og børn, brugere mm er aktører i uddannelsen.

Marte Meo terapeutuddannelsen er en efteruddannelse, som henvender sig til professioner, som arbejder med mennesker. Uddannelsen kan afsluttes med en international certificering som Marte Meo terapeut.

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]