JYTTE BIRK SØRENSEN

Marte Meo Supervisor, Lektor i psykologi, Cand.scient soc.psyk og tidligere seminarielærer gennem 10 år. Forfatter til bøgerneSer man det“,”Marte Meo metodens teori og praksis” og “Støt mestring – bryd mønstre“. Bidragsyder til antologien “Fantastiske forbindelser” og redaktør på den kommende antologi “Mønsterbrud i opbrud“. Har tidligere arbejdet inden for mange omsorgs-, behandlings- og læringsprofessioner som f.eks. sygeplejen, psykiatrien og herberg. Er derudover en erfaren underviser og foredragsholder. Har i DMMC´s regi uddannet over 800 Marte meo terapeuter.

Jytte er forfatter til ”Dig, mig og OS – observation og analyse af kontakt og relationer” (2013) og ”Fra Diagnoser til Udviklingsstøttende kontakt” (2019) . Begge kan købes gennem Saxo og bestilles gennem landets boghandlere. 

ALLAN STEVN BACH

Marte Meo Supervisor, Lektor i psykologi, Cand.mag., tidligere seminarielærer. Er medforfatter til antologien “Mønsterbud i opbrud“.

Tidligere tilknyttet UCN og har i dette regi uddannet i ICDP metoden på alle niveauer. Læs mere her.

Allan er nu stifter af Center for Udviklingsstøttende Samspil. Superviserer indenfor alle ICDP niveauer, uddanner Marte Meo terapeuter og i certificerede grundforløb i Marte Meo metoden. Laver videosupervision indenfor alle målgrupper og familiebehandling.

E-mail: asb@dmmc.dk